ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Πάντα δίπλα στους πελάτες μας!

Η ομάδα των πιστοποιημένων και εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας μας στέκεται πάντα στο πλευρό των πελατών μας. Προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες όταν και όπου τις χρειάζεστε. Απαντάει με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζει ο εξοπλισμός μεταφοράς σας χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά THERMO KING και LAMBERET.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Το μεγαλύτερο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών THERMO KING & LAMBERET στην Ελλάδα

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών για τα ψυκτικά μηχανήματα της THERMO KING αλλά και των θαλάμων της LAMBERET, για όλους τους τύπους μηχανημάτων, με αυθημερόν παράδοση. Οι ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας απαντούν και καλύπτουν άμεσα όποια ανάγκη για ανταλλακτικά και επισκευές χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι η άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά για τα ψυκτικά μηχανήματα της THERMO KING αλλά και των θαλάμων της LAMBERET, για όλους τους τύπους μηχανημάτων, με αυθημερόν παράδοση.

Ανταλλακτικά thermoking

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΘΑΛΑΜΩΝ

Εμπειρία και τεχνική κατάρτιση για άριστη λειτουργία  και απόδοση των θαλάμων σας

Το αμαξοποιείο μας κατατάσσεται ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα της Ελλάδας. Προσφέρει άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη για κάθε βλάβη που αφορά τους θαλάμους της LAMBERET, καθώς και του ανταγωνισμού, τόσο με γνήσια ανταλλακτικά όσο και after market.

 

Επισκευές θαλάμων Thermoking

MOBILE SERVICE VAN – ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕΡΒΙΣ

Εξυπηρέτηση όπου κι αν είστε, όποτε κι αν τη χρειάζεστε

Με την υπηρεσία mobile service van έχετε συντηρήσεις, σέρβις και επισκευές της μονάδας σας  24 ώρες το 24ωρο όπου κι αν βρίσκεστε.

Η κινητή ομάδα των πιστοποιημένων και εξειδικευμένων τεχνικών μας έρχεται σε εσάς εξοικονομώντας χρόνο εργασίας των οδηγών και μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας του οχήματος.

Πρόκειται για ένα πλήρες συνεργείο πάνω σε ρόδες, εφοδιασμένο με όλα τα εργαλεία και τα γνήσια ανταλλακτικά THERMO KING και LAMBERET.

after sales service thermoking