Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BLUE TRACK DEALER 2024

blue track

Experience a new level of service excellence by Blue Track by Thermo King dealers.

  • Proactive and transparent customer communicationsProactive and transparent customer communications
  • Dwell time monitoringDwell time monitoring
  • Parts inventory management
  • Triage and express servicesTriage and express services
  • Extended dealership hoursExtended dealership hours

«Κάθε διάκριση και πιστοποίηση που λαμβάνουμε δεν επιβεβαιώνει απλά την εμπορική μας επιτυχία , αλλά αποδεικνύει την αφοσίωση της ομάδας μας στην παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών, ώστε κάθε ανάγκη των πελατών μας να καλύπτεται άμεσα όποτε και οπουδήποτε χρειαστεί.»

Γεώργιος Καλαδάμης,
CEO της THERMO KING HELLAS

«Τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση & ποιότητα»

Από το 1988, η THERMO KING HELLAS Α.Ε. είμαστε πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της βιομηχανικής ψύξης μεταφορών έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 5.000 πελατών.

Αποκλειστικοί εισαγωγείς και αντιπρόσωποι των εργοστασίων THERMO KING και LAMBERET στην Ελλάδα, ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση, συντήρηση, και επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων, καθώς και στη μελέτη και κατασκευή ψυκτικών θαλάμων.

Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε άριστες και ασφαλείς συνθήκες για τη μεταφορά ευπαθών φορτίων εξασφαλίζοντας άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα υπηρεσιών ώστε κάθε μονάδα να έχει τη βέλτιστη απόδοση.

Οι πολιτικές μας

thermo king hellas
1988

Ίδρυση εταιρείας
από τον Αναστάσιο Καλαδάμη

1998

Συνεργασία με Lamberet

2006

Μεταφορά σε ιδιόκτητες
εγκαταστάσεις στη Μάνδρα Αττικής

Μάνδρα Αττικής

Στη Μάνδρα Αττικής, από το 2006, λειτουργεί υψηλών προδιαγραφών συνεργείο με επτά ρεμίζες επισκευής και πλούσιο μηχανολογικό εξοπλισμό για επισκευές, συντηρήσεις και εγκαταστάσεις ψυκτικών μηχανημάτων THERMO KING και θαλάμων LAMBERET.

Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Αντίστοιχα, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της THERMO KING NORTH, καλύπτοντας το πελατολόγιο της Βορείου Ελλάδος.