ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Eξαιρετικής ποιότητας μονώσεις

Η μόνωση υλοποιείται με πάνελ τα οποία προσαρμόζονται στο εσωτερικό του Van. Τα πάνελ είναι κατασκευασμένα σε πρέσα κενού, όπου εξασφαλίζεται η απουσία αέρα στη μόνωση και το πολυεστερικό φύλλο με αποτέλεσμα την τέλεια συγκόλληση. Το πάχος των μονώσεων είναι συντήρησης-κατάψυξης πάχους 50 χιλ. με συντελεστή θερμοπερατότητας των πάνελ Κ= 0,029W/Mk τον καλύτερο στην Ευρώπη.

Η τεχνολογία κατασκευής της μόνωσης, γίνεται πλέον με τις πιο σύγχρονες μεθόδους:

  • Mε πάνελς ειδικά διαμορφωμένα σε μηχανές CNC
  • Πολυεστερικά καλούπια για την μετώπη και τις πόρτες
  • Με ειδικά φινιρίσματα, όπου απαιτούνται, για την τελειοποίηση των επιφανειών και ενίσχυση συγκεκριμένων σημείων του οχήματος

Τα πάνελς αποτελούνται από πολυεστέρα ενισχυμένο με ξύλο θαλάσσης αυξημένης αντοχής. Έχουν μονωτικό ειδικού τύπου με εξηλασμένη πολυστερίνη που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας στεγανοποίηση στις συνθήκες επικράτησης της υγρασίας. Επίσης, καλύπτουν όλα τα νεύρα του αμαξώματος, έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου θερμογέφυρες.

Τοποθετείται μόνωση και στις πόρτες, με ειδικά καλούπια που αφαιρούνται για να δώσουν την δυνατότητα επισκευών (αλλαγή κλειδαριάς, μεντεσέδων κ.λπ.). Στις πόρτες και τα ανοίγματά τους υπάρχει δεύτερο πλαίσιο, που διευκολύνει την τοποθέτηση για διπλά ελαστικά στεγανοποίησης, για καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας άριστης εφαρμογής. Επί όλων των πορτών τοποθετούνται ειδικές ανοξείδωτες ενισχύσεις για προστασία από τα φορτία, ενώ ανοίγονται οπές αποστράγγισης των υγρών του θαλάμου για την προστασία του από τα υγρά.

Το πάτωμα είναι από ενισχυμένο πάνελ, με αντιολισθητική επιφάνεια και ενώνεται με τα πλευρικά τοιχώματα για την δημιουργία πολυεστερικής λεκάνης.

Έτσι διατηρούνται οι απόλυτες θερμοκρασίες που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη ψυγειομεταφορά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου.